Hotellen i Köpenhamn har fått en ny rival – Tivoli Hotel

På Tivoli Hotel har vi kombinerat underhållning och övernattning genom att skapa ett temahotell inspirerat av nöjesparken Tivoli, både vad gäller färgsättning, utsmyckning och karaktärer från den gamla trädgårdens persongalleri.

Perfekt läge

Temahotellet hittar du på Arni Magnussons Gade vid Kalvebod Brygge, i närheten av den dynamiska stadsdelen Vesterbro och med utsikt över Islands Brygge på andra sidan kanalen.

Du tar dig enkelt över till andra sidan av kanalen via gångbron bakom Fisketorvet. På Islands Brygge kan du under sommarhalvåret ta ett dopp vid hamnbadet och börja dagen pigg och fräsch.

Vesterbro är ett dynamiskt område som under de senaste åren har utvecklats otroligt mycket. Området sjuder av liv och vackra oaser, restauranger, fest och shoppingmöjligheter utöver det vanliga.

Hotellets faciliteter

Även om Köpenhamn bjuder på frestelser av alla de slag kan du behöva dra dig undan och helt enkelt stanna på hotellet en dag. Här kan Tivoli Hotel också uppfylla dina behov av avkoppling, lek och god mat.

Du kan använda hotellets swimmingpool, gym, inomhus- och utomhuslekplatser och inte att förglömma: Sticks’n’sushi och Mash på tolfte våningen där du från båda restaurangerna har utsikt över stadens tak.

Se fram emot ett hotell i särklass som verkligen inte behöver några stjärnor – upplevelsen talar för sig själv.